Bild av svenska flaggan Bild av Storbritanniens flagga
Bild av butiken på Bruksgatan 15 i Helsingborg

Vi vågar kalla oss Helsingborgs mest unika butik!

Hos oss hittar du genuina ting, händers arbete i många olika material och tekniker. Drygt 40 konsthantverkare och formgivare finner du i butiken med sina personliga uttryck; flärdfullt och glittrigt, humoristiskt eller rustikt och praktiskt. Unika ting och alster gjorda i små serier.


Små spår av handens arbete är vårt tecken på kvalitet. Tumavtryck och ojämnheter som uppstår när man drejar, täljer och formar för hand. Handgjorda ting är stora glädjespridare; muggen vilar skönt i handen, halsbandet sprider förundran och ljusstaken vara förevigt.


Vackert konsthantverk vill man använda inte bara till fest utan varje vardag året runt. När du omger dig med ting av naturliga material, producerade med eftertanke, har du gjort ditt val med omsorg. Varje enskilt objekt är personligt. Många konsthantverkare arbetar dessutom med återbruk i olika former.


Våra konsthantverkare stannar ibland i många år, då kan man följa deras arbete och utveckling av material och metoder. Andra väljer kortare perioder. Vi har dessutom inbjudna utställare och gäster. Att utbudet skiftar är intressant och spännande, det finns alltid nya saker att upptäcka. Vi bjuder på nyskapande och överraskningar med spännvidd.

Kontakta oss

Tel: 070 - 28 18 517

E-post: kundservice@karlakonsthantverk.se

Vi som jobbar här:

Ingrid Svensson

Ingrid Svensson butikschef

Mathilda Bengtsson

Mathilda Bengtsson administration och nätbutiksansvarig

Göran Aulin

Göran Aulin silversmed

Ingvor Green

Ingvor Green keramiker

©Copyright Karla konsthantverk 2013