Mathilda Fallenius

Craftilda

Mitt namn är Mathilda, och jag är stolt ägare av Craftilda sedan 2022. Genom åren har jag alltid haft ett brinnande intresse för konstnärlighet och skapande. Min kreativa resa har fört mig genom olika former av handarbete, från fimolera, pärlor och origami till virkning där jag verkligen hittade rätt.

Redan på mellanstadiet började jag utforska virkningens spännande värld. Jag minns hur jag ivrigt försökte skapa olika föremål, men tyvärr lyckades jag sällan slutföra dem. Men 2021 hände något magiskt – jag upptäckte amigurumi.

Amigurumi öppnade upp en helt ny värld för mig. Dessa fantastiska och smått beroendeframkallande mönster fick mig att fastna direkt. De virkade figurerna blev min största inspirationskälla. Numera bär jag alltid med mig ett pågående virkprojekt i fickan.

Jag älskar att experimentera med färger och former för att skapa unika och personliga alster. Mitt mål är att förse världen med lite mer kreativitet och handgjorda saker som en kontrast mot storföretagens massproducerade mode.