Virkmönster - Semla (PDF)

39 kr

MATHILDA FALLENIUS 

DETTA ÄR ENBART ETT DIGITALT MÖNSTER, ingen fysisk produkt kommer skickas!

Letar du efter ett sött och mysigt virkprojekt? Då är detta läckra virkmönster på en Semla perfekt för dig. Med instruktioner som är lätta att följa kommer du kunna virka din egna Semla på ingen tid alls.

Detta mönster öppnar dörren till oändliga kreativa möjligheter. För en modern twist, lägg till en färgklick på vispgrädden på Semlan. Förvandla din Semla till en 'Prinsess-Semla' genom att täcka bullen och locket med marsipan, inspirerad av elegansen hos en Prinsesstårta.

Som en bonus inkluderar detta mönster instruktioner för ett kanelbulle-lock, vilket gör det möjligt för dig att skapa en 'Kanelbulle-Semla', där en kanelbulle fungerar som bulle. Variationerna är endast begränsade av din fantasi.

När du är färdig med din Semla kan du använda den som en söt dekoration i ditt hem eller ge den i present till ett barn att leka med. Detta virkmönster är perfekt för dig som älskar att skapa virkad mat eller virkade bakverk.

Så varför vänta? Lägg vantarna på detta läckra virkmönster idag och börja skapa din alldeles egna Semla.

Om mönstret
Mönstret är skrivet på svenska. Storleken på den färdiga Semlan beror på vilket garn och virknål du använder. Min Semla är cirka 6 cm i diameter och 7 cm hög.

Du får en PDF fil som kräver mjukvara som exempelvis Adobe Reader för att öppnas (programmet är gratis att ladda ner).

Du behöver:
- Valfritt garn i:
- Gulbrunt
- Beige
- Vit
- Virknål som passar till ditt valda garn
- Fyllning
- Nål
- Sax
- Markör

Följ mig på instagram för uppdateringar och kommande mönster @craftilda